Actualidad

 • Caixa Rural d'Algemesí renova la Certificació del Sistema de Gestió de Compliment Penal d’AENOR

  AENOR, Caixa Rural, Cumplimiento Penal

  Caixa Rural d’Algemesí, després de superar l'auditoria de seguiment, renova un any més la certificació de Sistema de Gestió de Compliment Penal (UNE 19601) d’ AENOR. Una concessió que acredita que l'Entitat, juntament amb el Banc Cooperatiu Espanyol, compleix amb l'estàndard nacional de millors pràctiques per a prevenir delictes, reduir el risc, i fomentar una cultura empresarial ètica i de compliment amb la Llei.

  En Caixa Rural d’Algemesí es treballa amb l'objectiu de generar una cultura de transparència, ètica i compliment que garantisca la confiança de tots els seus grups d'interès.

  Per això, des de l'Àrea de Compliment Normatiu es va impulsar un procés d'auditoria amb AENOR, en el qual s'ha involucrat a totes les àrees i, amb el qual finalment s'ha aconseguit acreditar les seues bones pràctiques en Compliment Penal, incloses en el seu sistema de gestió. 

  Com a punts forts, ha destacat AENOR que el personal entrevistat ha mostrat una alta implicació durant el procés d'auditoria.

  Caixa Rural d’Algemesí continuarà treballant per a avançar en la implantació dels majors estàndards de compliment amb l'objectiu de reforçar el bon govern i la gestió responsable.

Noticias anteriores