Actualidad

 • Resultat XVII Concurs Targetes Nadal

  Concurso, Nadidad, Nadal, Consurs

  El passat dissabte 18 de novembre, es va celebrar el XVII concurs de Targetes de Nadal, esdeveniment organitzat per Caixa Rural d'Algemesí.

  En esta ocasió més de 60 xiquets i xiquetes d'entre 6 i 11 anys, han pintat les seues obres al Saló Social de Caixa Rural.

  El treball guanyador i els dos finalistes seran utilitzats per a l'elaboració de les targetes de Nadal amb els quals aquest any 2023 Caixa Rural d'Algemesí felicitarà les festes, sent la guanyadora Emma Girbés Peiró de 6 anys, alumna del col·legi Maria Auxiliadora d'Algemesí, la 1ª finalista Alicia Chambó de 8 anys, alumna del col·legi Maristes d'Algemesí, i la 2n finalista Anna Poblador Alborch de 10 anys, alumna del col·legi Maria Auxiliadora d'Algemesí.

  Els premis han consistit en tres targetes regal amb una càrrega de 200 euros per a la guanyadora, 150 euros per a la primera finalista i 100 euros per a la segona finalista. Les tres podran utilitzar-les als comerços de la localitat que disposen de TPV de l'Entitat.

  El lliurament dels premis es farà el dijous 14 de desembre, al Saló d'Actes de Caixa Rural, en l'acte de Sorteig de Targetes de Nadal.

   

  ===